SSI-ratkaisujen demoja

Findynet jatkaa itsehallitun identiteetin ratkaisujen kartoittamista järjestämällä sarjan esittelytilaisuuksia.

Findynet järjesti kesällä itsehallitun identiteetin (SSI) ratkaisujen tietopyynnön, jossa haettiin tietoa organisaatioiden käyttöön soveltuvista ratkaisuista. Tietojen avulla Findynet voi tukea pilotteihin ja  ekosysteemeihin osallistuvien tahojen teknologiavalintoja. Tarvittaessa Findynet voi myös itse tarjota palveluna digitaalista lompakkoa sekä vahvistettujen todisteiden myöntämiseen ja todentamiseen soveltuvia agentteja.

Tietopyyntöön saatiin 10 vastausta. Jos olet osallistumassa Findynetin kokeiluhankkeisiin tai mukana itsehallitun identiteetin ekosysteemien rakentamisessa, ota yhteyttä Samuel Rinnetmäkeen, niin voimme jakaa yhteenvedon tietopyynnön vastauksista.

Järjestämme elo- ja syyskuussa esittelytilaisuuksia, joissa tietopyyntöömme vastanneet toimittajat esittelevät ratkaisujaan Findynetin kuvaamien käyttötapausten kautta.

Kutsu demotilaisuuksiin

Esittelytilaisuudet on tarkoitettu Findynetin sidosryhmille – nykyisille ja mahdollisille jäsenille ja asiakkaille. Jos sinua kiinnostaa nähdä, miten itsehallitun identiteetin ratkaisut sujuvoittavat asiointiprosesseja ja miten ne toimivat käytännössä, liity mukaan.

Alla olevassa listassa ajankohta on linkki kalenterivaraukseen.

Tervetuloa mukaan!

Lisää kirjoituksia